Cuines

0
CUINES EN ILLA
0
CUINES AMB OFFICE
0
CUINES ADAPTADES
0
CUINES SENSE REFORMA

Cuines

Cuidem un espai tant fonamental en una llar, com es la cuina, tot pensant en donar solucions a mida per trobar la millor distribució, el màxim aprofitament de l’espai de treball i la màxima capacitat d’enmagatzematge.
La combinació d’acabats i materials d’última tendència, t’oferiran una gran quantitat d’opcions a escollir segons les teves preferències.
No hi han dues cuines iguals.

Característiques

Carcasses interiors

Tots els nostres bucs interiors están realitzats en taulell melamínic de 19 mm de gruix i amb un acabat de disseny molt actual.Els cantells están encolats per millorar la resistència a l’humitat i amb la possibilitat de personalitzar-los a joc amb l’acabat de les portes.

Capacitat interior

Per millorar aspectes de capacitat, utilitzem com estàndar per mobles baixos l’alçada de 78 cms i per mobles alts fondària de 37 cms. Tot i això, qualsevol mida es posible, doncs adaptem la cuina a tu i no al revés.

Ferratges i accessoris

El nostre mobiliari ve equipat amb la millor eleccció de ferratges com les frontisses amb tancament progressiu o els calaixos d’extracció total i tancament esmorteït, tot pensat per oferir-te cuines de gran qualitat. Així mateix, si ho desitges dispossem d’un completíssim catàleg amb tot tipus d’accessoris interiors per crear una cuina personalitzada i completíssima.

Vols conèixer més sobre el servei de Cuines?

Contacta pel nostre formulari o truca’ns per telèfon al 93 389 96 39