Cuines

0
Cuines en illa
0
Cuines amb office
0
Cuines adaptades
0
Cuines sense reforma
none

Cuines

Cuidem un espai tant fonamental en una llar, com es la cuina, tot pensant en donar solucions a mida per trobar la millor distribució, el màxim aprofitament de l’espai de treball i la màxima capacitat d’enmagatzematge.
La combinació d’acabats i materials d’última tendència, t’oferiran una gran quantitat d’opcions a escollir segons les teves preferències.
No hi han dues cuines iguals.

Característiques

Carcasses interiors

Tots els nostres bucs interiors están realitzats en taulell melamínic de 19 mm de gruix i amb un acabat de disseny molt actual.Els cantells están encolats per millorar la resistència a l’humitat i amb la possibilitat de personalitzar-los a joc amb l’acabat de les portes.

Capacitat interior

Per millorar aspectes de capacitat, utilitzem com estàndar per mobles baixos l’alçada de 78 cms i per mobles alts fondària de 37 cms. Tot i això, qualsevol mida es posible, doncs adaptem la cuina a tu i no al revés.

Ferratges i accessoris

El nostre mobiliari ve equipat amb la millor eleccció de ferratges com les frontisses amb tancament progressiu o els calaixos d’extracció total i tancament esmorteït, tot pensat per oferir-te cuines de gran qualitat. Així mateix, si ho desitges dispossem d’un completíssim catàleg amb tot tipus d’accessoris interiors per crear una cuina personalitzada i completíssima.

Tots
Vivendes
Comercials
disseny gràfic
TOURS, TAPES & FRIENDS
Reforma local comercial
Gran Vía, 502
Reforma vivenda
Sant Just Desvern
Reforma Vivenda
Temple (Badalona)
Reforma vivenda
Marquès de Monsolís (Montgat)
Reforma vivenda
Lightcinc
Disseny de logotip

Vols conèixer més sobre el servei de Cuines?

Contacta pel nostre formulari o truca'ns per telèfon al 93 389 96 39